sopars d'estiu ...


Vull recollir algunes amanides o plats que he fet aquest estiu a la terrasseta - ja de les últimes- a baronessa... qui ho llegeixi pot afegir-me alguna recepta per recordar idees quan toca muntar un sopar!

amanida de melmelada de tomàquet
enciams verds o brots
codony artesà

formatgets de cabra (trossets)
melmelada de tomàquet -feta amb sucre a foc lent-
i pipes (enlloc de sal)
posa-hi oli a la melmelada i remena...


amanida alemanya (encara no n'havia fet mai)

patates bullides
frankfurt, ceba, poma -àcida millor-, tallades a trossets i passades per la cassola
cogombrets
olives negres
tàperes
salsa
(3 cullerades de maionesa, 1 de mostassa djon, 1 1/2 iogurt natural, 1 de suc llimona i una mica de pebre)
tot a la nevera 1/2h abans


broxetes de lloms de pollastre, gamba llagostinera i pebrot verd amb salsa de cirera (melmelada de cirera, una mica vinagre mòdena i oli oliva)

tabulé de cuscus - estil mare de la Yeya-

cuscús
tomaquets
panses
canonges
formatget blanc
salsa de mostassa i llimona


Pastís fred de verduretes - martha mai em surt com a vos!

pa de motllo sense "costra"
maionesa sempre i per tot arreu
cogombrets
alvocat
tomàquets xerri
enciam
tonyina
surimi o palets de crancs
salmó


Una orxata amb bola de gelat de xocolata! (made in daniello &patri)

Comentaris

  1. ummmm...provaré de fer la de melmelada de tomàquet! (la teva petita està molt divertida)petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada